Olemme poistaneet palautelomakkeen käytöstä toistaiseksi. Saat meihin yhteyden osoitteella info(at)kitkeratneitsyet.fi tai voit kirjoittaa kysymyksesi Facebook-sivullemme: www.facebook.com/KitkeratNeitsyet

 

Palautteet 2011 ja 2012

12.5.2012 Salla kommentoi: Kiitos ihanasta uudesta levystä! Erityisesti biisit arvokkaasta vanhenemisesta, Mr Cleanerista ja ritari Pertistä osuvat kieroutuneeseen huumorintajuuni. Edelliseltä levyltä jaksan yhä uudelleen kuunnella kappaletta Etkö nyt leikkiä ymmärrä. Sanoituksenne ovat kerrassaan mahtavia ja tiivistävät elämästä kaiken olennaisen. Tulkaa joskus Lahteen keikalle, olen viimeksi nähnyt teidät Tampereen Yo-talolla joskus hyvin, hyvin kauan sitten!

Hei, Salla! Suurkiitos todella ilahduttavasta palautteesta!

26.4.2012 Musiikin Ahmatti kommentoi: Ihanaa musiikkia !! Jes !! :)

27.8.2011 Haksu Roihikasta kommentoi: Moi! Aivan mahtava keikka eilen Roihuvuoren kyläjuhlilla. Olen aivan myyty. Jes!

27.8.2011 Sirpa Roihuvuoresta kommentoi: Mahtava keikka japanilaisessa puutarhassa taiteidenyönä Roihuvuoren kyläjuhlilla! Huikeaa musiikkia, loistavia sanoituksia. Mitään en odottanut, kun en entuudestaan tuotannosta mitään tiennyt. Mutta kyllä yllätyin positiivisesti yleisön joukossa jokainen, ikään, kokoon, sukupuoleen ja rotuun katsomatta jammaili, vihelsi, lauloi mukana yms ISO KIITOS, teistä varmaan vielä kuullaan!

27.8.2011 Nimetön kommentoi: loistokeikka taiteidenyössä, oli ilo sattua paikalle!

Suurkiitos lämmittävästä palautteesta Sirpa, Haksu ja Nimetön! Roihuvuoren keikan tunnelma oli upea ja yleisö loistava – kiitos yhtyeen puolesta kaikille paikalla olleille!


22.8.2011 Nimetön kommentoi: Mahtava keikka tänään!

Kiitos Art Goes Kapakan runsaslukuiselle yleisölle ihanasta illasta!


17.8.2011 Minna kysyy: Saako sinkkuja ostettua mistään??

Joulurauhaa-single on loppuunmyyty, mutta Men-nään-singlejä on vielä varastossa muutamia. Niitä voi ostaa postiennakolla kuten Todellisen menestyksen salaisuus -albumiakin. Lähetä pyyntö osoitteeseen info@kitkeratneitsyet.fi.


7.5.2011 Johanna kysyy: Esiinnyttekö Käpylä-päivillä tänä vuonna?

Hei, Johanna. Emme ikävä kyllä esiinny tänä kesänä Käpylässä.


 

Palautteet 2010

7.8.2010 Nimimerkki ”Minä” kysyy: Saanko käyttää hienoa Kitkerät Neitsyet -naisletkaa (naiset jonossa, ensimmäisellä aatteellisesti nyrkki koholla) kotisivuillani, mikäli mainitsen kenen kuva on ja mistä se on peräisin?

Toki! Kaikkia sivuillamme olevia kuvia saa käyttää, kunhan lähde (ja mahdollinen kuvaaja) on mainittu.


6.6.2010 Outi kysyy: Onko kesällä keikkoja tiedossa? Käpylän keikka meni ohi suun :(

Hei Outi! Seuraava julkinen keikkamme on näillä näkymin 6. elokuuta Turun kirjakahvilassa.


19.5.2010 Hanna-mummu kysyy: Saisikos hilpeän kipakoita sanoituksianne tänne sivuille näkyviin?

Tervehdys, parahin Hanna-mummu! Molempien levyjen kaikki sanoitukset löytyvät aakkosjärjestyksessä tuotantosivuilta, http://www.kitkeratneitsyet.fi/sanoitukset.htm.


 

Palautteet 2008

17.11.2008 Mari kommentoi: Tahtoo teidän uudempien laulujen sanoitukset nettiin! Kun on kuullut ne muutaman kerran eri keikoilla, olisi kiva että ne soisivat päässä mieluummin kokonaisten lyriikoiden kera kuin muutama rivi kerrallaan :) Sitä paitsi kynänne eivät ole tylsistyneet, vaan uudetkin sanoitukset ovat juuri oikeisiin kohtiin iskeviä!

Kiitos ilahduttavasta palautteesta! Pannaan harkintaan.


17.11.2008 Manja kysyy: Koskas teitä saisi taas Tampereelle. Missasin vappukeikan. :-(

Tampereelle tulosta ei ole tarkkoja suunnitelmia, mutta joitain kaavailuita kylläkin...


28.10.2008 Uusi fani kommentoi ja kysyy: Kultsan 50 v. oli mahtava. Koska ja missä seuraava keikka?

Kiitos! Ja kiitos yleisölle loistavasta tunnelmasta Kultsalla. Tulevia julkisia keikkoja ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta liittymällä infopostituslistalle lähettämällä pyynnön osoitteeseen info@kitkeratneitsyet.fi saat tiedon keikoista hyvissä ajoin. Tulevat keikat, silloin kun niitä on tiedossa, päivittyvät aina myös etusivulle.


12.8.2008 Nuori feministityttö Joensuusta kommentoi: Olette ihania!


15.5.2008 Soile kysyy: Voitteko laittaa tulevat keikat kotisivullenne? Muuten vaarana missata vuoden paras anti... Tai voitteko liittää minut sähköpostilistalle jotta saan keikkatiedot heti?

Hei Soile! Keikat päivittyvät aina kotisivujen etusivulle aina kun ne ovat varmistuneet. Lähetämme tulevista keikoista tiedot hyvissä ajoin infopostituslistalle, johon sinun osoitteesi on myös nyt lisätty.


13.5.2008 Eturivin tyttö kommentoi: Kitooooos energisestä keikasta Tampereella! Eka kerta, kun teitä pääsi todistamaan livenä, mutta oli kyllä paras konserttikokemus kuukausiin.


13.5.2008 Neiti kommentoi: Upea keikka Tampereen Yo-talolla vappuna! Kitkerien meininki oli kerrassaan mahtava, sanoitukset kohdallaan ja soittotaidotkin erinomaisessa kunnossa. Kiitokset tästä!

Sulimmat kiitokset Tampereen kymmenvuotiskeikan yleisölle!


13.5.2008 Sanna kysyy: Onko humppaa saatavilla sinkkuna tai muuna levyversiona? Femme fatale soisi kotona sopivassa välissä mielellään, mutta en saa sitä käsiini.:D YO-talolla oli hauska vappu, kiitos siitä.

Hei Sanna! Humppa ei ole levyllä – vielä.


24.2.2008 Eeva pyytää: Tulkaanhan Turkuun esiintymään, täällä kaipaillaan!

Oh, mielellämme... Kannattaa vihjailla toivehista myös paikallisille keikanjärjestäjille, niin ottavat meidät helpommin soittamaan!


24.2.2008 Hirmulisko kysyy: Kertokaa Suomeksi kuinka monta Albumia tai muuta mukavaa olette julkaisseet. Kenelle levytätte? Ei Forssan poika ymmärrä näistä sivuista mitään

Hyvä Hirmulisko! Tässä suomeksi.

Albumeita on kaksi, Paras pysyä kotona (2003, julkaisija Rockadillo Records) sekä Todellisen menestyksen salaisuus (2005, julkaisija Bitter Records). Lisäksi siinä välissä tuli radiosinkku Joulurauhaa (2004). Pahoittelemme sivujemme mahdollista vaikeatulkintaisuutta!


26.1.2008 Tommi kommentoi: Tykkään teistä valtavasti. Saan Setä tee minusta tähti -biisistä uutta voimaa! Kiitos!!! <3


Palautteet 2007

30.12.2007 Innis kysyy ja kommentoi: Mitä mitä... muutamia biiiisejä jo on?! Jakoon, levylle, myyntiin, nettiin... MEILLE KAIKKI HETI TÄNNE, NYT! Ihan loistavaa lyriikkaa ja biitin tempo käy aina vaan niin kivast nilkoille että aika ajoin on pakko ottaa vanhempaa kamaa siivousmusiikiksi kun ei ees ukko pomota...

Hei, Innis! Tähän tähdätään...


30.12.2007 Turkka kysyy: Onko teillä aina keikoilla nuo samat mekot päällä? Eikö ne tunnu epämukavilta?

Parahin Turkka! Kitkeräunivormuksi käy mikä vain, kunhan on pikkumusta. Vaikkapa äitiysmekot toki olivat erikseen... Ja mekkohan on ihan käyttäjäystävällinen vaate, ei suinkaan epämukava.


6.12.2007 Nimetön kommentoi: Olette mahtavia! Keikka Kuudennella linjalla oli loistava, kerrassaan mukaansa tempaava meininki. Mutta tehkää ihmeessä lisää levyjä, kovasti niitä odottelen!

Suurkiitos lämmittävästä viestistä! Uusia biisejä keikalla olikin jo muutamia...


6.12.2007 Hannakaisa sanoo: Tulkaa toki Tampereelle keikkailemaan!

Hei Hannakaisa! Tamperehan on toinen kotimme, tulemme mielihyvin sinne aina kun siihen avautuu mahdollisuus! Keikkatoiveiden kanssa kannattaa toki aina lähestyä paikallisia järjestäjiä ja soittopaikkoja...


28.8.2007 Nimetön kommentoi: Kiitos mahtavasta keikasta taiteiden yönä! Oli aivan upeaa. Ihastuin vasta ensimmäiseen levyynne ja nyt on pian varmaan pakko ostaa toinenkin levy.

Kiitos! Taiteiden yön tunnelma oli loistava myös bändin kannalta.


28.8.2007 Arto kommentoi: Te kaikki neitsyet näytätte lapsuuskuvissanne niin kilteiltä ja viattomilta. Ei uskoisi, kun katsoo sivujanne nyt.


27.3.2007 Innis kommentoi: Voi voi, eikö vieläkään, missään mitään? Voi voi voi. Oh ja voih. Voisitteko mitenkään ottaa vähän niitä mummokapasiteetteja käyttöönne ja lapsoset hoitoon illaksi pariksi silloin tällöin... Antaisimme mummoille plussaa ;) Maailmamme kaipaa kitkeryyttänne...

Parahin Innis! Kiitos ilahduttavasta viestistäsi. Naulan kantaan – yhtyeemme on ollut keikkatauolla jo aivan liian pitkään! Tässä asiassa täytyy nyt terhentäytyä.


16.2.2007 Veera kysyy: Heip! Asun Suomen ulkopuolella ja kovasti levynne haluaisin ostaa... en sitä kuitenkaan mistään nettilevykaupasta ole löytänyt... kuinka saisin levynne käsiini?

Hei Veera! Voit ostaa levyn postitse. Lähetä pyyntö osoitteeseen info@kitkeratneitsyet.fi.


16.2.2007 Manja kysyy: Oletteko tulossa Tampereelle koska?

Tervehdys, Manja! Toivoisimmepa voivamme vastata kysymykseesi tarkemmin! Äitiys- ja isyyslomien sekä treenikämpän muuton jälkeen yhtyeemme arki on pääsemässä normaaliuomiinsa vasta nyt. Fokuksessa on uuden materiaalin kasaaminen, ja kevään keikkajärjestelyt ovat vielä apposen auki...


12.2.2007 Jaana kysyy: Tuletteko Ouluun milloinkaan?

Tervehdys, Jaana!
Ouluun tulemme kernaasti jos siihen avautuu tilaisuus.


Palautteet 2006

5.12.2006 Robert kirjoittaa:

Hei vaan te Kitkerät! Teidän ”Joulurauhaa” kappale on ihan yliveto! Sanat ovat hyvät ja osuvat ja olen ihan omaksi ja ystävieni iloksi kääntänyt sanat ruotsiksi. Ajattelin ilahduttaa Teitä lähettämällä tämän käännöksen teille.

JULEFRID 2006

Granrisets ljuva doft fyller stugan med sommar,
av chokladen tånåringens ansikte blommar.
Hela familjen samlas inför julens välbehag;
kreditkortsräkningen har i januari förfallodag.

Blodtrycket höjs av oljud från tecknade filmer,
kålrotslådan en skvätt ugnsputsmedel innehåller.
Farmors envishet förpestar mammas jul;
skinka åt en vegetarian är inget kul!

JULEFRID!

Bitar av kork i glögglasen flyter,
EU-bidragen på skinkpriset negativt biter.
Julgubben kommer förrän vi går i julbastun;
grannens farbror i lösskägget nyser i farstun´.

En dammpåse till dammsugaren pappa av svärmor får;
tanken är den som räknas,så också i år.
Snögubben står ensam på gården och vaktar,
julegrisen får hormoner före man den slaktar.

JULEFRID!

Om återanvändning av julpapper mamma fantiserar,
pappa som julens videofilmare agerar.
Stearinfläckar på bordduken ignoreras,
farfars lever i julsnaps marineras.

Fastän vi inte helt kan glömma julens plikter,
får självbedrägeri oss att njuta av julens dikter.
Snön sakta faller och jorden under drivorna slumrar,
likaså snögubben, som nästan mot snölyktorna rasar.

JULEFRID!

Tack så mycket, Robert!


20.11.2006 Välikauden mies kysyy: Miksi keikkoja ei löydy sivuiltanne?

Oi Välikauden mies!

Keikkakalenteri löytyy etusivulta silloin, kun päivämääriä on lyöty lukkoon. Tällä hetkellä kaikki kevätpuolen keikkajärjestelyt ovat vielä keskeneräisiä – siinä syy, miksi sen kummempaa mainintaa keikoista ei sivuiltamme löydy.

Olemme ottaneet käyttöön myös kitkerän postituslistan, jolla tiedotamme keskeisistä uutisista. (Lähetä pyyntö osoitteeseen info@kitkeratneitsyet.fi. Postin tulvaa tahi spämmipommitusta ei tarvitse pelätä; viimeisen puolen vuoden aikana listalle on päätynyt peräti yksi uutinen.)

Yhtyeemme on tänä syksynä keikkaillut vain harvakseen runsaslukuisten äitiys- ja isyyslomien vuoksi.


15.10.2006 Piia kysyy: Onko syksylle tulossa keikkoja? Kaipaamme teitä kovin!!

Tervehdys Piia,

ja kiitos! Yhtye viettää edelleen hiljaiseloa, koska neljä viidestä laulajattaresta on äitiyslomilla ja soittajillakin on pieniä vauvoja. Kiikarissa on muutama pikkukeikka syksyn mittaan – niistä tulee totutusti tietoa etusivulle – ja uuden vuoden alkaessa sitten toivoaksemme Kitkerä Fenix-lintu nousee Tavastian lavalle.


10.9.2006 Tanja kysyy: Olette loistavia, olin keikallanne joulun aikaan Turussa ja hurahdin täysin. Nyt levyjennekin onnellisena omistajana haluaisin julistaa koko maailmalle olevani kitkerä neitsyt, mutta saako teidän t-paitojanne ym. fanikamaa hankittua muualta kuin keikoiltanne? Kiitti ja onnea kaikille äideille.

Hei Tanja!

Kiitokset ystävällisistä sanoistasi! Ikävä kyllä paitoja ym. tuottehia myydään tällä haavaa ainoastaan keikoilla.


1.9.2006 Jussi kysyy: Ostin mainion levynne ”Paras pysyä kotona”. En omista stereoita, vaan kuuntelen kaiken musiikin tietokoneella. Tämä levy ei kuitenkaan toimi tietokoneessa musiikkivideotalukuunottamatta. Kokeilin autossa ”oikealla” cd-soittimella ja se toimi normaalisti.

Tunnen oloni huijatuksi, miksi pitää kiusata ihmisiä näin?

Tervehdys, Jussi!

Pahoittelemme suuresti harmillista tilannettasi!

Varsinaista kopiosuojaustahan Paras pysyä kotona -levyssä ei ole. Siitä voi siis vapaasti tehdä laillisen ja identtisen kopion omaan käyttöön ihan tavallisilla tietokoneen kopiointiohjelmilla.

Levy ei kuitenkaan valitettavasti toimi kaikkien tietokoneiden CD-soittimissa – tuolloin tietokoneen cd-lukija hyppää automaattisesti lukemaan vain levyllä olevan videon ja skippaa alkupään audiotiedostot. Kitkerien kakkoslevyssä tällaista ongelmaa ei ole.

Netistä löytyy useita ilmaisia rippausohjelmia, esim. exact cd copy (http://www.exactaudiocopy.de/) tai audiograbber (http://www.audiograbber.com-us.net/), joilla voit tehdä levystä myös tietokoneella pyörivän version.

Huijaus tahi muu kiusa ei toki ollut levyntekijöiden mielessä. Pahoittelemme vielä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa!


29.8.2006 Anu kommentoi: Olette loistavia :)


17.8.2006 Ilkka kysyy ja kommentoi: Ostin Työväen musiikkitapahtumasta teidän molemmat levynne ja toivoin niiltä löytyvän Humppa Fatalen. Näin ei ollutkaan ja kuulin sen kyllä jo kauppaa tehdessäni yhdeltä teidän muusikoistanne, joka kojulla sattui olemaan. Mitäpä jos laittaisitte sen biisin tänne sivuillenne ladattavaksi vaikka MP3:na? Minä kyllä ostaisin sen heti. Tai laittakaa sinne Anttilan ylläpitämään musakauppaan josta biisejä voi ostaa. Se olisi kulttuuriteko jos mikä.

Kiitos viestistäsi! Idea on loistava ja nettikauppa pannaan harkintaan.

Meiltä on usein kysytty, miksi Humppa Fatalea ei ole vielä levytetty. Emme suinkaan ole ajatelleet jättää sitä kokonaan hyllylle, meillä on sen varalle suunnitelmia. Yhtye aloittelee jälleen treenikauttaan, kunhan vuoron perään äitiyslomalle jääneet laulajattaret palaavat ruotuun. Uskoisimme, että Humpan äänitys siintää edelleenkin yhtyeen tulevaisuudessa ensimmäisten tavoitteiden joukossa.


17.8.2006 Innis kommentoi: Näin teidät Tampereella ensimmäistä kertaa elokuussa 2006 ja olen otettu! Aivan loistavaa. Mutta jotain tuollaista osasinkin odottaa kun kirjastosta sattumalta levynne löysin. Sen perusteella hakeuduin Tampereen keikalle... Plussaa siis kirjastoformaatille. Joillakin on hyvä maku siellä tilauspäässä!


26.6.2006 Maria kysyy: Olisikos mahdollista,että levyttäisitte demolla olleet biisit uudelle levylle? Entä onko uusia biisejä tulossa?

Tervehdys Maria!

Yhtye on tehnyt ainakin kolme erilaista demoa – kysymykseen on siis vaikea vastata tarkasti. Suurin osa demojen biiseistä on ensimmäisellä ”Paras pysyä kotona” -levyllä. Humppa Fatale odottaa vielä hyllyllä.

Biisintekoon yhtye ei äitiys- ja isyyslomiltaan ole tänä vuonna ehtinyt – uusia kitkeräperheen kansalaisia kun on parin vuoden sisään pullahtanut maailmaan yhdeksän. Pöytälaatikossa on toki tavaraa odottelemassa, mutta keikoilla uutta materiaalia kuullaan aikaisintaan joulun alla.


1.6.2006 Jenni kommentoi: Kiitos radiografiapäivien keikasta. Olitte huikeita! Ei auta muu kuin juosta levykauppaan :)


18.4.2006 Timo kysyy: Onko k.neitsyet vielä olemassa? Minkä vuoden toukokuuhun keikkatauko jatkuu? Seuraava keikka Helsingissä? Kuulin bändistänne sattumalta kahden nuoren herran keskustelusta bussissa. Hankin levyn, se on hauska, ironinen ja ajankohtainen. Oletan, että olette vielä parempia konsertissa.

Tervehdys! Kyllä, olemme olemassa! Etusivulla mainittu toukokuu on tosiaan tämän vuoden (2006) toukokuu. Kuten todettua, laulajarivistömme on tällä hetkellä perin harventunut äitiyslomien vuoksi (ja näyttää siltä, että lisääntymistrendi yhtyeessämme yhä jatkuu). Tiedotamme tulevista keikoista etusivulla, kunhan päivämäärät on lyöty lukkoon. Kiitos ystävällisistä sanoistasi ja lämpimästi tervetuloa katsomaan yhtyettämme livenä sitten kun siihen antautuu mahdollisuus. Sillä, yleisöpalautteen perusteella: kyllä, olemme vielä parempia konsertissa.


6.1.2006 MäenAnna kommentoi ja kysyy: Missä viipyvät kuvat vuodelta 2005?? Yleisönne vaatii päivitystä. Muutenkin olisi asiallista saada useammin päivityksiä sivuillenne!

Kitkerien kotisivuja kyllä päivitetään ihan tasaiseen tahtiin, tosin levynjulkaisukiireissä olemme joutuneet priorisoimaan muita osioita gallerian kustannuksella, mikä on kieltämättä harmillista.

Toki kyse ei ole välinpitämättömyydestä, vaan siitä, että piskuisella yhteisöllämme on vain niin kovin vähän ”henkilökuntaa”. Tämäkin vastaus viipyi, koska oli joulu.

Voimme siis vain vastata entisen poliitikon tapaan: epäkohta on tiedossa ja asia pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.